Fløjtelærer
Daniel Drage Sørensen

Daniel er uddannet basbasunist på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København og på Royal Academy of Music i London. Daniel startede med at spille fløjte og basun i Prins Jørgens Garde og valgte senere, at leve af musikken. Udover at spille fløjte og basun arrangerer Daniel musik. Han har bl.a. arrangeret for Danmarks Radios Symfoniorkester, Tivolis Promenadeorkester, Dario Campeotto, m.fl.
Daniel arbejder nu freelance og både spiller og arrangerer musik.

Tromme- & Slagtøjslærer 
Søren Rønløv Nielsen

Søren er uddannet som slagtøjsspiller på det Kgl. Danske Musikkonservatorie. Søren er ansat som Stabstambour i den Kgl. Livgarde, og derudover spiller Søren ofte med forskellige orkestre rundt om i Danmark, deriblandt kan nævnes Tivolis Promenadeorkester, Det Ny Teater m.m. Søren startede sin musiske karriere i Prins Jørgens Garde.

Trompetlærer
Mads Sørensen

Mads startede med at spille trompet i Prins Jørgens Garde tilbage i 2001, og valgte tidligt at han ville leve af musikken.

Eksercitslærer
Thomas Hoffmann Duvander

Thomas er uddannet Oversergent på Hærens Sergentskole, og er ansat som Næstkommanderende i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. Thomas har spillet tromme og slagtøj i Prins Jørgens Garde i 10 år, og har derudover spillet slagtøj med flere forskellige Brass Bands. Siden år 2000 har Thomas været ansat i flere Sjællandske bygardere, som tromme- og eksercitslærer. Thomas valgte i 2000 at tage en grafisk uddannelse, og har en periode arbejdet på et reklamebureau i København. Da muligheden bød sig, valgte Thomas senere at søge tilbage til Livgarden og blev fastansat i 2005.